Възможни грешки при PPPoE:

Грешка 769

Error 769 - 'The specified destination is not reachable'
                                                            В повечето случаи тази грешка се появява, когато компютъра не намира мрежовият си интерфейс.
Това може да се получи, ако неволно сте забранили мрежовата си карта или липсват драйвери за същата.

За да отстраните този проблем отворете „Мрежови Връзки” (Network Connections) - START-->RUN--> (в полето пишете - ncpa.cpl и натискате ‘ENTER’). Проверете дали съществува икона „Local Area Connection” - ако да - маркирайте я и натиснете ‘ENTER’ - ако няма такава икона значи най-вероятно се нуждаете от инсталиране на драйвери за същата. (Драйверите обикновено се намират на диска, който сте получили при закупуване на компютъра си.)


Грешка 678

Error 678 - 'The remote computer did not respond'.

Най-общо казано тази грешка означава, че не може да се осъществи връзка между компютъра Ви и нашите системи.
може да проверите следните неща:
• Дали кабелът за интернет е поставен добре в мрежовата карта!

• Дали мрежовата карта е забранена.

• В Properties-->General-->Service name трябва да пише AlphaNet_Madara - за клиенти в с. Мадара и AlphaNet - за всички останали клиенти

Грешка 691

Error 691 - 'Access was denied...'.
Tази грешка означава само едно нещо: сървърът не приема името и паролата. Причините може да са 2:


1) Не сте си заплатили текущото задължение.


2) Името и паролата наистина са грешни. Най-вероятно не сте ги променяли, откакто сте ги въвели първия път или пък сте 100% сигурен, че това са името и паролата. И все пак се случва това да е точно причината.
Решението: Изтривате всичко написано в 2-те полета за потребителско име и парола и ги въвеждате наново. Няма значение, че потребителят е вече въведен и вие го виждате, че е същия. Въведете го пак като преди това изтриете стария надпис! Понякога се случва да има въведени интервали или празни символи преди или след самия надпис и това се отчита като грешка.


Все пак ще спомена, че има и вариант проблема да е при нас. Тоест преди да тръгнете да се ядосвате, че няма интернет пробвайте по начина описан по-горе, защото точно това ще Ви бъде обяснено и по телефона от наш служител.

Разбира се, ако не може да се справите, сме готови да помогнем.                                                                                     За повече инфомация: 
                                                                                     тел: 0897 366 765